Facturi online

Facturi online

Beneficii
Demo ÎNREGISTRARE
Facturi pdf
Exemplu de factura pdf Facturi pdf
Email de livrare Email de livrare
STATISTICI STATISTICI
28284 de persoane au avut încredere în noi pentru a crea, trimite și edita facturile lor, încă din 2008!
Facturi electronice
Adaptați-vă la tendințe
Oferte de preț
Surprindeți-vă clienții
Facturi proforme
Faceți-vă afacerea flexibilă
Facturare automată
Economisiți timpul dumneavoastră

Inv24 a fost creat în 2008 ca un program complet gratuit de facturare pentru o companie europeană mică. În același timp, am decis să îl facem disponibil gratuit, astfel încât oricine să-l poată folosi gratuit. Întrucât Inv24 a devenit repede popular în companiile mici, am început să primim multe sugestii cu privire la îmbunătățirea software-ului și am decis să percepem o mică taxă pentru utilizarea opțiunilor suplimentare, lăsând în același timp toate funcțiile vechi gratuite și completându-le cu unele bonusuri complet gratuite. Toți banii primiți din vânzarea serviciilor suplimentare plătite sunt utilizați pentru a dezvolta acest proiect pentru a face ca facturarea să fie mai convenabilă!

Inv24 se adresează în primul rând întreprinderilor mici, ale căror proprietari preferă să țină contabilitatea ei înșiși. În prezent, numărul de utilizatori înregistrați este mai mare de 16 000 - aceștia sunt proprietarii de întreprinderi mici din Europa, SUA, Australia, Asia și America de Sud.

Prioritățile noastre principale sunt ușurința în utilizare, confortul, siguranța și confidențialitatea; prin urmare, depunem toate eforturile pentru ca facturarea să fie și mai confortabilă. Vedem siguranța și confidențialitatea ca o stocare sigură a datelor dumneavoastră, fără să luăm nicio măsură suplimentară cu aceasta sau să o transferăm către terți. Puteți fi siguri că toate datele dvs. sunt păstrate într-un loc sigur și sunt bine protejate de legislația europeană.

Inv24 review Andreea Dumitru
Ziarist
Mulțumită Inv24, nu mai pierd nici măcar o singură plată! A devenit organizatorul meu personal de facturi.
Inv24 review Marius Marin
Avocat
Inv24 se mulează pe ceea ce îmi trebuie. Mi-am optimizat afacerea cu facturi automate.
Inv24 review Adrian Codrea
Designer grafic
Nu e nimic mai ușor decât folosirea Inv24. Câteva clicuri și facturile sunt gata. Cel mai bun serviciu de facturare!