Program simplu de facturare

Modele gratuite de facturi


1. Modele de facturi PDF
2. Modele de facturi HTML
3. Modele de facturi Word(.dotx, .doc) / Google docs
4. Modele de facturi Excel(.xls) / Google sheets

1. Modele de facturi PDF:

factură model FACTURĂ MODEL (pdf) notă de credit model NOTĂ DE CREDIT MODEL (pdf)

2. Modele de facturi HTML:

model factură MODEL FACTURĂ (html)

3. Modele de facturi Word(.dotx, .doc) / Google docs:

model factură doc MODEL FACTURĂ DOC (word) factură fiscala model FACTURĂ FISCALA MODEL (word) model factură online MODEL FACTURĂ ONLINE (word) model factură fara tva MODEL FACTURĂ FARA TVA (word) factură storno model FACTURĂ STORNO MODEL (word) factură proforma model FACTURĂ PROFORMA MODEL (word) model factură externa intracomunitara MODEL FACTURĂ EXTERNA INTRACOMUNITARA (word) factură model necompletata FACTURĂ MODEL NECOMPLETATA (word) model factură cu tva MODEL FACTURĂ CU TVA (word) model factură completata MODEL FACTURĂ COMPLETATA (word) model factură externa MODEL FACTURĂ EXTERNA (word) model factură prestari servicii MODEL FACTURĂ PRESTARI SERVICII (word) model factură pfa MODEL FACTURĂ PFA (word)

4. Modele de facturi Excel(.xls) / Google sheets:

model factură xls MODEL FACTURĂ XLS (excel) factură storno avans model FACTURĂ STORNO AVANS MODEL (excel) model factură externa in euro MODEL FACTURĂ EXTERNA IN EURO (excel) factură simplificata model FACTURĂ SIMPLIFICATA MODEL (excel) factură in engleza model FACTURĂ IN ENGLEZA MODEL (excel) factură cu discount model FACTURĂ CU DISCOUNT MODEL (excel) factură de decontare model FACTURĂ DE DECONTARE MODEL (excel) factură electronica model FACTURĂ ELECTRONICA MODEL (excel) model factură taxare inversa MODEL FACTURĂ TAXARE INVERSA (excel) model factură vanzare auto MODEL FACTURĂ VANZARE AUTO (excel) factură exemplu FACTURĂ EXEMPLU (excel) formular factură fiscala FORMULAR FACTURĂ FISCALA (excel) factură tipizata FACTURĂ TIPIZATA (excel) notă de debit NOTĂ DE DEBIT (excel) factură de achiziție model FACTURĂ DE ACHIZIȚIE MODEL (excel)

BUN VENIT PE PAGINA NOASTRĂ DE MODELE GRATUITE DE FACTURI

Aici puteți obține peste 25 de modele gratuite de facturi în format PDF, Excel, Word și Google docs / sheets. Toate modelele pot fi descărcate, editate și personalizate.

Ce este modelul de factură?

Modelul de factură este un format standard care conține informații într-un mod dorit și structurat. Modelul de factură poate fi folosit ca document de referință pentru a genera facturi. În general, în șablonul de factură sunt incluse următoarele elemente esențiale:

Cum să vă creați propriul model de factură

 1. 1. Alegeți modelul nostru de factură
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Cum să vă creați propriul model de factură pentru Excel și Google Sheets

 1. 1. Alegeți modelul nostru de factură marcat ca “Excel / sheets“
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Cum să vă creați propriul model de factură pentru Word și Google Docs

 1. 1. Alegeți modelul nostru de factură marcat ca “Word / docs“
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Care este cel mai bun model de factură gratuită?

Vă recomandăm să folosiți modelul nostru gratuit de factură PDF, deoarece este cel mai popular. Cel mai bun mod de a genera și gestiona facturile este să folosiți programul nostru simplu de facturare. Alternativ, puteți utiliza un editor PDF pentru a completa manual modelul de factură.

Beneficiile utilizării unui model de factură bun

Știați că factura poate fi un instrument prin care să vă consolidați relația cu clienții?

Facturile dumneavoastră sunt mai mult decât niște notificări de plată. În acest articol, vom exemplifica modurile în care îi puteți face pe clienții dumneavoastră să se simtă apreciați și doritori să continue utilizarea serviciilor pe care le furnizați.

Folosind un model de factură bun, cu funcționalități care să permită evidențierea pozitivă a brandului, vă puteți bucura de toate aceste beneficii.

Lăsați clientului o impresie bună vizavi de brand

Clienții care vă utilizează serviciile pentru prima dată vor reveni la dumneavoastră dacă le faceți o impresie bună de la primul contract încheiat.

Acesta este unul dintre rolurile modelului de factură. Este indicată folosirea unui șablon care vă permite să lăsați o notă personală clientului.

Este important să apreciați clientul pentru colaborarea sa și să îi transmiteți mulțumiri.

Facturile în strategia de branding

Un model de factură bun trebuie să vă dea oportunitatea de a crea facturi aspectuoase, personalizate, în funcție de imaginea vizuală a brandului dumneavoastră.

Modelele de facturi sunt convenabile

Este greu de prevăzut unde se va afla clientul dumneavoastră când primește factura și încearcă să o vizualizeze.

Pentru a-i face sarcina mai ușoară, este o idee bună să folosiți un șablon adaptabil, pentru ca factura să poată fi vizualizată fără probleme pe dispozitive mobile și calculatoare.

De asemenea, șabloanele avansate permit clientului să vizualizeze documentul pe o singură pagină, incluzând opțiunea de aprobare a plății.

Primiți feedback de la clienți

Un model de factură bun ar trebui să includă o funcționalitate care să le permită clienților să vă evalueze serviciile. Evaluările pot fi sub forma unui număr de la 1 la 5 stele sau a unui scurt mesaj în cadrul căruia clientul să își exprime nivelul de satisfacție adus de performanța dumneavoastră.

Puteți apoi folosi acest feedback pentru îmbunătățirea afacerii. Clienții vor aprecia oportunitatea de a exprima modul în care serviciile dumneavoastră i-au ajutat să își îndeplinească obiectivele. Clienții vor trebui să se gândească activ la experiența lor de utilizare pentru a putea oferi feedback adecvat. Acest proces le va imprima imaginea brandului dumneavoastră în memorie, crescând astfel posibilitatea ca ei să revină.

Încurajați clienții să vă recomande altora

Puteți, într-un mod discret, să îi încurajați pe clienții satisfăcuți să recomande serviciile dumneavoastră altor persoane sau întreprinderi, prin includerea unor sloganuri istețe sau texte de marketing în componența facturii – o metodă simplă de a obține noi clienți fără depunerea unui efort constant.

Clienții care apelează la dumneavoastră în urma unei recomandări sunt deschiși și au așteptări mari, plus potențialul de a deveni colaboratori pe termen lung.

Vă promovați restul serviciilor

Promovați-vă în mod creativ celelalte servicii prin intermediul facturii. Pentru a vinde mai mult, primul și cel mai important pas este informarea clienților cu privire la toate serviciile pe care le oferiți. Un model de factură bun permite acest demers de marketing, contribuind în cele din urmă la o creștere însemnată a veniturilor.

Facturile pot fi de asemenea folosite pentru acordarea reducerilor la achiziții repetate.

Nu ați profitat încă de aceste beneficii? Nicio grijă, puteți ajunge din urmă trendurile.

În primul rând, trebuie să treceți la utilizarea unui model intuitiv de factură care să îi impresioneze pe clienți și să-i determine să se întoarcă. Noi deținem o gamă largă de șabloane de facturi pentru îndeplinirea tuturor cerințelor presupuse de afacerea dumneavoastră:

1. Modele de facturi PDF
2. Modele de facturi HTML
3. Modele de facturi Word(.dotx, .doc) / Google docs
4. Modele de facturi Excel(.xls) / Google sheets