Program simplu de facturare

Modele gratuite de oferte de preț


1. Modele de oferte de preț PDF
2. Modele de oferte de preț HTML
3. Modele de oferte de preț Word(.dotx, .doc) / Google docs
4. Modele de oferte de preț Excel(.xls) / Google sheets

1. Modele de oferte de preț PDF:

model ofertă de preț MODEL OFERTĂ DE PREȚ (pdf)

2. Modele de oferte de preț HTML:

3. Modele de oferte de preț Word(.dotx, .doc) / Google docs:

model ofertă de preț doc MODEL OFERTĂ DE PREȚ DOC (word) model ofertă de preț produse MODEL OFERTĂ DE PREȚ PRODUSE (word) model ofertă servicii MODEL OFERTĂ SERVICII (word) ofertă de angajare model OFERTĂ DE ANGAJARE MODEL (word) ofertă de prețuri model OFERTĂ DE PREȚURI MODEL (word) ofertă turistica model OFERTĂ TURISTICA MODEL (word) ofertă model prezentare firma OFERTĂ MODEL PREZENTARE FIRMA (word)

4. Modele de oferte de preț Excel(.xls) / Google sheets:

model ofertă de preț xls MODEL OFERTĂ DE PREȚ XLS (excel) model formular ofertă de preț MODEL FORMULAR OFERTĂ DE PREȚ (excel) model ofertă prestari servicii contabilitate MODEL OFERTĂ PRESTARI SERVICII CONTABILITATE (excel) model ofertă de preț constructii MODEL OFERTĂ DE PREȚ CONSTRUCTII (excel) ofertă comerciala model OFERTĂ COMERCIALA MODEL (excel) model ofertă tehnica si financiara MODEL OFERTĂ TEHNICA SI FINANCIARA (excel) model ofertă inchiriere spatiu comercial MODEL OFERTĂ INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL (excel) model ofertă scrisa de cumparare MODEL OFERTĂ SCRISA DE CUMPARARE (excel) ofertă de munca model OFERTĂ DE MUNCA MODEL (excel) ofertă de donatie model OFERTĂ DE DONATIE MODEL (excel)

BUN VENIT PE PAGINA NOASTRĂ DE MODELE DE OFERTE DE PREȚ GRATUITE

Aici puteți obține 18 modele gratuite de oferte de preț în format PDF, Excel, Word și Google Docs / sheets. Toate modelele pot fi descărcate, editate și personalizate.

Ce este modelul de ofertă de preț?

Modelul de ofertă este un format standard care conține informații într-un mod dorit și structurat. Modelul de ofertă poate fi folosit ca document de referință pentru a genera oferte de preț. În general, în modelul de ofertă de preț sunt incluse următoarele elemente esențiale:

Cum să creați un model de ofertă de preț

 1. 1. Alegeți un model de ofertă de preț
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Cum să creați un model de ofertă de preț pentru Excel și Google Sheets

 1. 1. Alegeți un model de ofertă de preț marcat ca “Excel / sheets“
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Cum să creați un model de ofertă de preț pentru Word și Google Docs

 1. 1. Alegeți un model de ofertă de preț marcat ca “Word / docs“
 2. 2. Descărcați-l
 3. 3. Înlocuiți logo-ul
 4. 4. Completați datele afacerii dumneavoastră

Care este cel mai bun model gratuit de oferte de preț?

Vă recomandăm să folosiți modelul nostru gratuit de ofertă în format PDF, deoarece este cel mai popular. Cel mai bun mod de a genera și gestiona ofertele de preț este să folosiți programul nostru simplu de ofertare și facturare. Alternativ, puteți utiliza un editor PDF pentru a completa manual modelul de ofertă de preț.

Beneficiile utilizării unui model profesional de ofertă de preț

Oferta de preț este un document de afaceri cu o structură specifică, servind la estimarea costului total al serviciilor pe care v-ați propus să le furnizați.

Este ideal pentru potențialii clienți. Indivizii sau companiile care au nevoie de serviciile dumneavoastră pot solicita oferte de preț pentru a-și face o idee despre efortul financiar presupus.

Spre deosebire de simpla promisiune de a face treabă bună, trimiterea ofertei de preț este un pas activ care îi demonstrează clientului că sunteți pregătit pentru începerea proiectului.

Oferta de preț, ca act juridic, exprimă un acord cu privire la bugetul de execuție a contractului, devenind valabil ulterior aprobării clientului. Acestea fiind spuse, utilizarea unui șablon este esențială pentru a crea potențialilor clienți o impresie bună despre serviciile dumneavoastră.

Care sunt caracteristicile unui model de ofertă de preț?

Afacerile de orice tip au nevoie de un model/șablon profesional de ofertă de preț, acesta făcând posibilă comunicarea estimărilor bugetare clienților și putând fi personalizat în funcție de munca prestată.

Acestea sunt caracteristicile principale ale unui model profesional de ofertă de preț:

Beneficiile utilizării unui model profesional de ofertă de preț

Acestea sunt motivele principale pentru care ar trebui să folosiți un model de ofertă de preț: Sunteți în căutarea unui șablon pentru oferte de preț potrivit afacerii dumneavoastră? Noi dispunem de o varietate de modele pentru succesul întreprinderii dumneavoastră:

1. Modele de oferte de preț PDF
2. Modele de oferte de preț HTML
3. Modele de oferte de preț Word(.dotx, .doc) / Google docs
4. Modele de oferte de preț Excel(.xls) / Google sheets